// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Az alábbi piaci szereplők már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.Ismerje meg képességeinket, hogy Ön is a legjobb döntést hozhassa a biztonságot érintő kérdéseiben!

Budapesti Fegyház és Börtön, Kozma utca

Vállalatunk büszke arra, hogy szakértelmével, munkájával, valamint a szállított biztonságtechnikai rendszerek alkalmazásával hozzájárulhatott az újonnan átadott Budapest, Kozma utcai Fegyház és Börtön új szárnyának kialakításához.

Nordic Light Irodaház

Nordic Light IrodaházAz „A” kategóriás, LEED Gold minősítéssel rendelkező irodaház a főváros egyik legkorszerűbb épületeként – 26.200 négyzetméter irodát, valamint 1.800 négyzetméter retail területet kínál 7 emeleten, több mint 400 parkolóhellyel.

Vállalatunk megbízatása a 2016-ban átadott, és rögtön – az Év Új Ingatlanfejlesztése – építészeti pályázaton döntős épület komplex biztonságtechnikai rendszerének tervezésére és kivitelezésére szólt.

Az „A” kategóriás, LEED Gold minősítéssel rendelkező irodaház a főváros egyik legkorszerűbb épületeként – 26.200 négyzetméter irodát, valamint 1.800 négyzetméter retail területet kínál 7 emeleten, több mint 400 parkolóhellyel.

Vállalatunk megbízatása a 2016-ban átadott, és rögtön – az Év Új Ingatlanfejlesztése – építészeti pályázaton döntős épület tűzjelző rendszerének tervezésére és kivitelezésére, valamint egyéb biztonságtechnikai rendszerének kivitelezésére szólt. IP kamerás videó megfigyelő rendszer, beléptető rendszer, kaputelefon, CO jelző rendszer, valamint komplett tűzjelző rendszer grafikus felügyelettel valósítja meg a védelmet. A mélygarázs szinteken sprinkler oltó rendszer látja el a terület tűzvédelmét.

Vállalatunk elnyerte a fenti biztonsági rendszerek karbantartási szerződését is.

Futball kapszula - Új Hidegkuti Nándor Stadion

Új Hidegkuti Nándor (MTK) Stadion2016 októberében megnyitotta kapuit az Aranycsapat híres játékosáról elnevezett Új Hidegkuti Nándor Stadion, az egykori MTK Stadion helyén. Az 5000 főt befogadni képes UEFA 3-as stadion kis méretűnek számít a sportarénák világában, de egyedi építészeti kialakításának köszönhetően új távlatokat nyitott a hasonló sportlétesítmények terepén.

A SPIE AGIS Fire & Security életében is mérföldkőnek számító projekt során az új stadion komplex biztonságtechnikai rendszerét és informatikai hálózatát terveztük, szállítottuk és kiviteleztük, melyet az általunk fejlesztett grafikus felügyeleti szoftver ellenőriz és irányít. A biztonsági rendszer magában foglalj: CCTV, behatolás jelző, beléptető, tűzjelző, server oltásvezérlő és Inergen oltó rendszer elemeit.

Az irodaházban telepített fenti rendszerekre vállalatunk elnyerte a szerviz- és karbantartási megbízást is.

Princess Pékségek

Princess PékségekJelenleg a cég 18 saját működtetésű PRINCESS pékséget üzemeltet, melyek mindegyike a budapesti földalatti metró állomásokon található.

Mivel a pékségek kifejezetten magas tűzvédelmi kockázatú helyszínek közé tartoznak, melyet az a tény, hogy föld alatt találhatóak még inkább kritikussá tesz, ezért elengedhetetlen a tűzvész kockázatának professzionális szinten kidolgozott minimalizálása és szükség esetén a keletkezett tűz, gyors és azonnali oltása.

Fenti pékségek közül eddig 4 állomáson található egység nagy nyomású vízköddel oltó rendszerét terveztük, szállítottuk és kiviteleztük, mellyel egy hosszú távra mutató együttműködés indulhat el a két vállalat között.

NOKIA C4 Irodaház

NOKIA C4 IrodaházA Nokia új székháza a Corvin sétányon egy közel 24.000 négyzetméter alapterületű irodaépületben kapott helyet.

Az iroda helyiségek, folyosók és az épület oltó rendszerét kiviteli tervek alapján NOVEC gázzal oltó rendszerrel és oltásvezérlő központ telepítésével oldottuk meg. A komplett rendszer karbantartásával is vállalatunkat bízta meg az épület üzemeltetője.

Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet

Szombathelyi Büntetés-végrehajtási IntézetVállalatunk építette ki Magyarország második PPP konstrukcióban épült büntetés-végrehajtási intézményének teljes biztonságtechnikai rendszerét Szombathelyen. A 2008 augusztusában átadott létesítmény bővelkedik a legekben, grafikus szoftvere ugyanis hazánkban eddig ismeretlen komplexitású rendszert felügyel. A szombathelyi integrált rendszer a biztonság legmagasabb szintjét valósítja meg az őrzés, behatolás védelem és ellenőrzés terén – még a legszélsőségesebb körülmények között is.

További információ...

TESCO

A TESCO hipermarket lánc hazai megjelenése óta kizárólag a SPIE által nyújtott elektronikus áruvédelmi rendszert alkalmazza. A TESCO üzletek száma ma már eléri a 200-at hazánkban. Az áruvédelem mellett számos egységben kameráink és behatolás jelző rendszereink nyújtják a biztonságot a vásárlók és alkalmazottak, valamint az értékes árukészlet számára.

Tekintse meg ide kattintva a Tények riportját, melyben vállalatunk megoldásainak segítségével gátolt meg partnerunk egy erőszakos támadást!

Auchan

AuchanA francia tulajdonú Auchan áruházlánc nemzetközi és hazai szinten is kiemelt Ügyfeleink közé tartozik. Az áruházakban: elektronikus áruvédelmi antennák, rail kamerák, kasszasori védelem és CCTV rendszer fémjelzik a SPIE által professzionális biztonságot.

Decathlon

decathlonBüszkék vagyunk arra, hogy az éles versenyhelyzetben vállalkozásunk nyerte el a Decathlon - Hatvanban épült - logisztikai központjának tűzvédelmi rendszer tervezését és kivitelezését. A francia beruházást egy szintén francia vállalat (SNC Lavalin) felügyelte, s a rendszert az amerikai NFPA szabvány szerint kellett megtervezni.

A kivitelezési munkálatokat szűk 4 hónap alatt megvalósítottuk. A raktár csarnok kb. 12 m magas, 4 darab, összesen 24.600 m2 alapterületű raktárcellából, egy egyszintes iroda épületből és kiszolgáló épületrészekből áll. A SPIE által tervezett és telepített rendszer igényes s minden szabványnak megfelelő kialakítású. A csarnokok berendezhetőségének és a polcok maximális kihasználhatóságának érdekében nem készült polcközi oltó védelem; a teljes területen ESFR típusú, gyors reagálású, a tüzet kialakulási fázisban elfojtó sprinkler hálózat került kiépítésre.

Csatolmányok:
Fájl letöltése (AGIS_referenciak.pdf)AGIS_referenciak.pdf[Referenciáink - brosúra]477 kB
Fájl letöltése (coloplast.tif)coloplast.tif[Referencia igazolás: Coloplast Hungary Kft.]1071 kB
Fájl letöltése (europolis.tif)europolis.tif[Referencia igazolás: Europolis M1 Kft.]1871 kB
Fájl letöltése (PAKS-referencia-karbantartás-2012-07.pdf)PAKS-referencia-karbantartás-2012-07.pdf[Referencia igazolás: MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (karbantartás)]464 kB
Fájl letöltése (PAKS-tervezésreferencia-igazolás-2012-07.pdf)PAKS-tervezésreferencia-igazolás-2012-07.pdf[Referencia igazolás: MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (tervezés)]270 kB
Fájl letöltése (sagem.tif)sagem.tif[Referencia igazolás: SAGEM Magyarország Kft.]1229 kB
Fájl letöltése (szombathely.tif)szombathely.tif[Referencia igazolás: Szombathely Országos Büntetés-végrehajtási Intézet]70 kB

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send