// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Általános információ: +36 (1) 430-3700 | Szerviz fax: +36 (1) 453-0358

Központi e-mail:  [email protected] | Szerviz e-mail:  [email protected]

DSOA hangosító rendszerek akkor lépnek működésbe, amikor egy vészhelyzet esetén ki kell üríteni az épületet. Ilyen esetben elengedhetetlen, hogy az épületben rekedt embereket tiszta és egyértelmű utasítások segítsék a menekülésben. Ennek hiányában könnyen kialakul a pánik, amely egy tűzeset során könnyen tragédiához vezethet.

Az általunk kínált hangosító rendszerek arra is képesek, hogy a védett objektumon belül csak egy kisebb területen szólaljanak meg az utasítások, amellyel így szelektív kiürítés is lehetővé válik.

Moduláris felépítés

A SPIE AGIS Fire & Security által kínált hangosító rendszerek moduláris felépítésüknek köszönhetően szinte bármilyen beltérbe telepíthetőek. Kíváló hangminőségüknek köszönhetően rendszereink a legnehezebb körülmények között is megállják a helyüket. A vészhelyzetben történő alkalmazás mellett ugyanezen  rendszer alkalmas reklámok és információk továbbítására is, amely további üzleti hasznot hoz vállalkozása számára.

A vállalatunk által kínált hangosító rendszerek nagyszerű hangminőséget produkálnak. Ezek a rendszerek a beépíthető indukciós hurok technológiának köszönhetően a siketek és nagyothallók számára is lehetővé teszik a vészhelyzetben akár életmentő utasítások jó minőségű fogadását. A magyar piacon az évek során felhalmozott tapasztalat, tudás, valamint a kíváló minőségű termékek kínálata garancia arra, hogy biztonsági igényeire a SPIE mindig a legjobb egyénre szabott megoldást tudja szállítani.

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: [email protected]

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send