// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink részére, termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük. Ügyfeleink igényére válaszul elhatároztuk, hogy a jobb kiszolgálás érdekében létrehozzuk az Ügyfélzónát, ahol meglévő ügyfeleink intézhetik folyamatban lévő ügyeiket.   

ugyfelzona banner lokalizalt 2017

 

Szerviz és karbantartás 

A pénztárnál elhelyezett áruvédelmi kapu folyamatosan jelez, mi okozhatja?

Valószínűsíthető, hogy a pénztárban gyűjtött kemény etikettek okozhatják a riasztást, ellenőrizni szükséges a gyűjtés helyét és a tároló rendszeres ürítését.

A bejáratnál lévő áruvédelmi kapu folyamatosan jelez, mi okozhatja?

Ellenőrizni szükséges a kapu oldalvédő-távolságában esetlegesen elhelyezett címkével vagy etikettel ellátott termékek közelségét (beleértve a kirakatot is)

A bejáratnál elhelyezett áruvédelmi kapu a szokásos riasztásnál gyorsabban villog, de hangjelzést nem ad, mi okozhatja?

Ilyenkor az áruvédelmi kapu a közelében elhelyezett címkét vagy etikettet detektálja (tag too close üzemmód), kérjük keresse meg és távolítsa el a hatótávolságon belül elhelyezett áruvédelemmel ellátott árut, árukat.

Zárás után a fém rács leengedésekor a kijáratnál elhelyezett kapu időnként bejelez, mi okozhatja?

A fém rács antennaként az áruvédelmi címkék jelét reflektálja az áruvédelmi antennák felé, megoldás: a rács síkjában lévő etikettek vagy címkék eltávolítása, amennyiben ez nem lehetséges, úgy az üzlet zárvatartásakor kapcsolja ki az áruvédelmi kaput.

Az üzletben történt villanyszerelés után az áruvédelmi kapu nem jelez az áruvédelmi etikettre vagy címkére, mi történhetett?

A berendezések 230 V-os hálózati feszültséghez szinkronizáltak, valószínűsíthető, hogy fáziscsere történt a villanyszerelés során, teendő: a berendezések szinkronizációját a szerviztől meg kell rendelni.

Általános kérdések

Mit képes nyújtani a SPIE vállalkozásom számára?

A világ vezető vállalataként professzionális termékpalettával, képzett és elismert szakemberekkel, nemzetközi és hazai referenciákkal állunk rendelkezésére az ingyenes igényfelméréstől kezdve a biztonságtechnikai szaktanácsadáson át a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Már meglévő és újonnan telepített biztonságtechnikai berendezéseinek karbantartását és szervizelését is vállaljuk.

Rendelkeznek-e 24 órás ügyfélszolgálattal?

Amennyiben Ön szerviz, illetve karbantartási szerződéssel rendelkező üzleti partnerünk, úgy éjjel-nappal rendelkezésére állunk. Kérjük, hogy látogasson el honlapunk szerviz és karbantartási aloldalára a részletekért. Amennyiben még nem rendelkezik ilyen megállapodással, várjuk hívását hétfőtől – csütörtökig 8.00 és 17.00, pénteken 8.00 és 16.00 óra között a +36-1-430-3700 telefonszámon.

Milyen berendezések óvhatják vállalkozásom biztonságát?

Amennyiben az ön vállalkozása kereskedelmi szektorban működik mindenképpen érdemes gondolnia árukészlete védelmére. Elektronikus áruvédelmi berendezéseink folyamatos fejlesztése is azért történik, hogy az Ön értékeit megvédhessük. Az áruvédelem mellett kiemelkedően fontos a kamerarendszereink biztonságban vállalt szerepe is. Amennyiben szeretné vállalkozását a „kellemetlen látogatóktól” megóvni, akkor érdemes riasztót (behatolásjelzőt), illetve beléptető rendszert is alkalmaznia. A tűz elleni védekezést szolgálják korszerű tűz- és füstérzékelő, valamint oltó rendszereink.

Kihez forduljak, ha – nem SPIE-s – biztonságtechnikai berendezéseim karbantartását és/vagy szervizelését szeretném kérni?

Amennyiben az Ön vállalkozása nem vállalatunk által forgalmazott biztonságtechnikai rendszert üzemeltet, ez esetben is forduljon bizalommal szerviz és karbantartási részlegünkhöz!

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send