// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

A SPIE AGIS Fire & Security munkatársait nem csak tudásuk és képességeik teszik ügyfeleink kedvelt partnereivé egy biztonságtechnikai vagy tűzvédelmi projekt megvalósításakor. Vállalatunk minden alkalmazottja és alvállalkozója azért küzd, hogy ügyfeleink a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatáshoz jussanak, mely azonban nem sikerülhet a nálunk dolgozó kollégákra oly jellemző csapatszellem és a hazai leányvállalat több évtizedes működése alatt kialakult szervezeti kultúra nélkül.

Az alkalmazottainknak biztosított munkakörnyezet barátságossága számunkra kiemelt fontosságú, ezért is választunk olyan kollégákat a felvételi eljárás során, akiknek hozzáállásuk, elkötelezettségük és szenvedélyük továbbra is garantálni tudja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatás kiváló minőségét.

Tökéletességre törekszünk

A tökéletes munkatárs kiválasztása során csapatunk nem csak a jelölt szakmai tudását és tapasztaltságát vizsgálja, hanem annak proaktív hozzáállását és lelkesedését is. A műszaki osztályra történő felvételkor természetesen elvárjuk leendő munkatársainktól a munkakörhöz szükséges törvényi jogosítványok meglétét is.

Jelentkezés

A felvételi eljárásban való részvételhez küldje el önéletrajzát és a meghirdetett állásra vonatkozó motivációs levelét. Az éppen megüresedett pozíciókat weboldalunk megfelelő alpontjában és álláskeresési portálokon hirdetjük meg.


Az aktuálisan meghirdetett pozícióink megtekintéséhez kattintson ide!

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send