// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

A mai világban, választásaink, vásárlásaink során fontos szerepet játszik a minőség. Amikor vásárolni megyünk, szeretjük a terméket megérinteni, kézbe venni, műszaki cikkek vásárlása esetén elengedhetetlen, hogy szeretnénk a terméket működés közben kipróbálni.  Ezt azonban a korábbi vitrines, védő dobozos kihelyezések nem tették lehetővé, bár ezek a megoldások a termékek eltulajdonítását megakadályozták, sokszor viszont – pont az elérhetetlenséggel – gátolták a vásárlást, nem beszélve arról, hogy nem is voltak túl esztétikusak ezek a védelmi eszközök.

Teljeskörű megoldás a kihelyezett termékek védelmére

Ma már nem kell attól tartanunk, hogy potenciális vevőink előfordulnak a terméktől, vagy bolti alkalmazottunknak vitrineket kell nyitni-zárni, mert megérkezett az innovatív, esztétikus és biztonságos termék kihelyezést és egyben védelmet nyújtó megoldás az:

Optiguard logo

Ismerjen meg egy elektronikus termék kihelyezési rendszert, amely tökéletes kiegészítője bármely modern üzlethelyiség látványának. Tapasztalja meg, hogyan egyesül a biztonság az eleganciával és a vásárlók elégedettségével úgy, hogy a kínált termék előtérben, ugyanakkor biztonságban van.

Mobil eszközök védelme

Optiguard mobileszköz-védelemA mobil eszközök többet jelentenek egy technikai eszköznél. A mindennapi életünk elengedhetetlen részévé váltak, ezért a gyártók és forgalmazók különösen nagy figyelmet fordítanak ezen termékek esztétikumára.

Ma már az alkalmazott védelmi rendszerek is lehetnek tetszetősek.  Az Optiguard lehetővé teszi a termék leghatékonyabb bemutatását úgy, hogy a háttérrel harmonizálva és a kényelmi funkciót megtartva ellássa védelmi feladatát.

Az intelligens töltési funkcióval ellátott, modern érzékelők biztosítják a vásárlók számára a termék kipróbálásának lehetőségét.

Fotótechnikai eszközök védelme

Optiguard fényképezőgép-védelemHogyan válasszon tökéletes eszközt az elillanó pillanatok megörökítéséhez? Próbálja ki, mielőtt megvenné!

Kihelyezett termékvédelmi érzékelőink a legigényesebb eszközöknél is lehetővé teszik azok töltését, hogy a vásárlók a termék minden funkcióját bármikor kipróbálhassák. A cserélhető lencsével rendelkező fényképezőgépek különleges figyelmet igényelnek, ezeket hatékonyan védi a lencsére szerelt, kiegészítő érzékelő.

A speciális érzékelőnk - mely a védendő eszközök fotóállvány csatlakozójára telepíthető - egyaránt tökéletes a nagy tükör­reflexes fényképezőgépek és kompakt digitális fényképezőgépek vagy videokamerák bemuta­tására.

Megoldások üzletközpontok számára

Optiguard üzletközpont-védelem

A bemutató pultok tervezésénél a legnagyobb kihívás a ter­mékek esztétikus, ugyanakkor praktikus kihelyezése, melyre számos megoldást biztosítunk.

Üzletláncok számára nem csak a termékek biztonságát garantáljuk, de a menedzs­ment munkáját támogató felhasználóbarát rendszert is biztosítjuk.

Az Optiguard biztonsági rendszerek alkalmazásával és innovatív termék védelmi megoldásainkkal évek óta kiemelkedő szereplői vagyunk a biztonsági piacnak. Nem csak követjük a piaci trendeket, hanem Ügyfeleink minden elvárását figyelembe véve igyekszünk professzioná­lis megoldást javasolni. Arra törekszünk, hogy vizuálisan vonzó, funkcionális és technoló­giailag fejlett termékeket biztosítsunk Ügyfeleink számára.

Az OPTIGUARD® minőséget garantálja:

  • 18 éves tapasztalat a biztonságtechnikai iparágban
  • Professzionális kutató és fejlesztő bázis
  • Több ezer sikeres projekt világszerte

Bővebb információért keresse közvetlen kapcsolattartóját, illetve értékesítési szakértőinket.

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send