// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Tűzjelző gombA tűzjelző rendszereket gyakran tekintik egy épület természetes részének. Megfelelően rejtett telepítés esetén sok-sok hónapig vagy akár évekig is észrevétlen marad. Azonban vészhelyzet esetén ennek a rendszernek a hatékonyságán és tökéletes működésén múlhatnak emberi életek. A megbízható tűzvédelem biztosítása törvényi és erkölcsi felelősség. A legmagasabb biztonság érdekében válassza a SPIE AGIS Fire&Security megoldásait és szolgáltatásait.

A SPIE által kínált tűzjelző rendszerek csúcskategóriás eszközökből állnak, amelyekkel átfogó tűzvédelmi tervet valósíthat meg. A termékek között megtalálja az egyszerűbb telepítésekre alkalmazott vezérlőpaneleket éppúgy, mint a legújabb technológiát alkalmazó tűzjelző detektorokat és a nagyobb projektekhez alkalmazott analóg címezhető vezérlőket. Tűzvédelmi rendszereinket úgy terveztük, hogy megbízhatóan és gyorsan jelezzék a tűzeseményeket. A gyors és hatékony riasztásnak köszönhetően értékei, vagyontárgyai ugyanakkora biztonságot élveznek, mint az épületben tartózkodó emberek. A SPIE AGIS Fire & Security termékskáláján a legkülönfélébb rendszerek és konfigurációk közül válogathat annak érdekében, hogy a védeni kívánt objektum egyedi igényeihez leginkább passzoló megoldást kapja, legyen szó bevásárlóközpontokról, raktárakról, irodákról, lakóépületekről, gyártelepükről vagy akár speciális veszélyforrásokat rejtő objektumokról.

Tökéletes integráció

A SPIE AGIS Fire&Security Kft. munkatársai a projekt megvalósítása során végig rendelkezésére állnak, kezdve a kockázatelemzéstől a tervezésen és megvalósításon át egészen a karbantartásig. Magas színvonalú szakértelmünk és hosszú távon megszerzett tapasztalataink felhasználásával alkalmasak vagyunk arra, hogy Önnek a legmegfelelőbb tűzjelző berendezést tervezzük, melyet szükség és igény esetén oltó berendezéssel is kiegészítünk:

Tűzjelző központok

Tűzjelző rendszereink közül az alábbi központokat ajánljuk ügyfeleink figyelmébe:

 

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send