// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Elektronikus áruvédelmi rendszerAz elektronikus áruvédelmi rendszer elsődleges feladata, hogy megnehezítse, optimális esetben meggátolja a bolti szarkák tevékenységét. A biztonságos kereskedelem szempontjából fontos, hogy a kereskedő által eladásra beszerzett termékek megfelelő haszonnal értékesítésre és ne eltulajdonításra kerüljenek, hiszen ekkor nem csak a haszon, de a beszerzés költségei is elvesznek. Az eladótéri lopások nagyobb hányada hatékony áruvédelmi rendszer alkalmazásával megelőzhető, illetve csökkenthető.

Ma az üzletekben általánosan használt elektromos áruvédelmi rendszerek hasonló alkalmazási elvekre épülnek. Ennek lényege, hogy az üzletben forgalmazott termékeket ellátják egy olyan eszközzel, amelyet a rendszer másik eleme - az áruvédelmi kapu - képes érzékelni. Ez az eszköz a termék kifizetésekor a pénztárban található műszaki berendezésekkel, hatástalanításra, vagy eltávolításra kerül, attól függően, hogy egyszer használatos címkéről, vagy nem hatástalanítható eszközről pl. etikettről van szó. Amennyiben ez megtörténik, a kasszától megfelelő távolságra elhelyezett áruvédelmi kapu nem fog jelezni. Abban az esetben viszont, ha a termékkel együtt az áruvédelmi eszköz is a detektorként működő kapu hatósugarába kerül - lopási kísérlet - a kapu azt egyértelmű hang és fényjelzéssel tudatja a környezettel.

A SPIE AGIS Fire & Security kínálatában megtalálja a világszínvonalú Sensormatic lopásgátló termékeket, melyek a bolti lopás problémájára hatékony megoldást jelentenek. Ezekkel a rendszerekkel megvédheti minden egyes termékét, miközben vásárlói számára továbbra is biztosítja a termék kipróbálásának, megtapogatásának és akár felpróbálásának élményét. Termékeink a megbízható UltraMax technológiára épülnek, amely a biztosítja maximális hatékonyságot, és ezzel egyidőben a téves riasztások számát minimalizálja.

Az akkuszto-magnetikus rendszerek működési elvéről bővebben..

Termékeink sokféleségének köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy minden típusú beltérre tudunk a meglévő berendezéshez ízlésesen passzoló termékeket ajánlani. A Sensormatic cimkék, etikettek és széferek minden típusú termék megjelölésére alkalmasak az ételektől kezdve a ruhákon át a szerszámokig bezárólag. A közvetlenül a kasszákba telepített etikettleszedők, széfernyitók és cimke-hatástalanítók révén az áruk pénztárban töltött ideje nem hosszabodik meg.

EAS áruvédelmi kapuk

Essential áruvédelmi kapu

A SPIE AGIS Fire & Security Kft. által forgalmazott rendszer napjainkban a legmegbízhatóbbnak számít. 93-95%-os hatásfokkal jelzi a rendszerhez tartozó áruvédelmi eszközöket, ugyanakkor a kereskedelmi szempontból nagyon zavaró téves riasztások száma nulla. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az áruvédelmi kapuk az 58kHz-es tartományban működnek. Ezen a frekvencián más, a köznapi életben használatos berendezés - mobiltelefon, bankkártya, egyéb mikroelektronikai eszköz - nem működik. A szándékos zavarások ellen a rendszer védett, a zavarás tényét külön jelzi.


A Sensormatic® akkuszto-magnetikus áruvédelmi rendszerei

  • Sensormatic UltraLane® áruvédelmi rendszer
  • Sensormatic UltraExit® áruvédelmi rendszer
  • Sensormatic UltraPost® áruvédelmi rendszer
  • Sensormatic Essentials® áruvédelmi rendszer

 

Cimkék

Ultrastrip LE cimkeAz akuszto-magnetikus család legapróbb és legjelentéktelenebbnek tűnő tagjai a riasztó, vagy áruvédelmi címkék. Pedig az egész technológia biztonsága ezeknek az apró címkéknek a hihetetlen hatékonyságára és megbízhatóságára támaszkodik. A milliószámra gyártott címkék igazi család a családban. Mivel az áruvédelmi címkék jó elhelyezése kulcskérdés, ügyfeleink külön oktatásban részesülnek, melyben bemutatjuk a legjobb módszereket.

Hatástalanítók

AMB 1200 Essentials deaktiválóA címke hatástalanítása egy rendkívül fontos, de egyszerű műveletsor. A hatástalanítás lehet manuális vagy automatikus. Így az áruk időveszteség nélkül juthatnak át a pénztáron anélkül, hogy csomagolásuk megbontásra kerülne, és időt töltenénk az áruvédelmi címke megkeresésével és eltávolításával. Rendkívül fontos, hogy minden címkét hatástalanítsanak a pénztárosok a kasszánál. A nem hatástalanított címkék a kapunál riasztást generálnak, amikor a termék(ek) áthalad(nak) a rendszeren. 

Etikettek

SuperTag IIIAz etikettek az akuszto-magnetikus család olyan többször használatos riasztó eszközei, melyek a termékekre valamilyen egyedi módon, más eljárással igen nehezen nyithatóan vannak rögzítve, és eltávolításukra a pénztáraknál elhelyezett speciális nyitók szolgálnak. Az etikettek igen ellenállóak, nem hatástalaníthatóak, és üzemszerű eltávolítás után, szinte korlátlanul újra felhasználhatóak. Mivel nagyobb méretűek és jobban védettek a sérülések ellen, megbízhatóbbak és nagyobb hatásfokúak az áruvédelmi címkéknél. Az üzletből való illetéktelen eltávolításuk megakadályozásáról a kijáratnál az áruvédelmi kapurendszer gondoskodik.

Nyitók

MK 225 etikett nyitóAz akuszto-magnetikus család többször használatos etikettjei olyan speciális módon, vannak rögzítve a termékekre, amely módszerek egyedi nyitó berendezéseket igényelnek. Az etikettek eltávolítása még a nyitókkal is némi gyakorlatot igényel, ezért ügyfeleink használatukról külön leírást kapnak, illetve oktatásban részesülnek, melyben bemutatjuk a helyes használat módszereit.


Védőtokok (széferek)

Védőtok, széferÉvente a kiskereskedők nagyon sokat veszítenek, mivel a bolti tolvajok népszerű, kisméretű cikkeket, pl. elemeket, borotvapengét, illatszereket, DVD-ket, tintapatront és szépségápolási termékeket is lopnak. A kiskereskedők számára kihívás ezeket a cikkeket megvédeni úgy, hogy azok mégis elérhetőek maradjanak a vásárlók számára. A kielégítő vevői elégedettséghez a termékeket könnyen hozzáférhető helyen kell elhelyezni. Ezen problémára kínálnak megoldást a különböző méretű és kialakítású védőtokok, melyek különböző zárakkal rendelhetőek.

SmartEAS®

SmartEAS rendszerA Sensormatic SmartEAS® megoldásait kiskereskedők részére ajánljuk. A SmartEAS® termékek lehetővé teszik, hogy kiskereskedelmi áruvédelmi eszközeiket ügyfeleink multifunkciós eszközzé, valós idejű üzleti intelligencia rendszerré alakítsák, mely hatékony eszköz lehet a veszteségmegelőzési stratégiákban.

További információ..

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send