// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Vállalatunk küldetése

Vállalatunk, és a változatos márkákból összetevődő portfóliónk értékét azáltal kívánjuk növelni, hogy vevőink elvárásait felülmúljuk és tevékenységünk minden szegmensében piacvezető pozícióra és minőségi szolgáltatás nyújtására törekszünk.

Alapértékeink

Feddhetetlenség

Egymástól és önmagunktól is megköveteljük az egyéni és társasági feddhetetlenség legmagasabb normáinak betartását. Határozottan megvédjük a társaság vagyonát, és betartunk minden társasági irányelvet és törvényt.

Csapatmunka

Olyan környezet megteremtésén dolgozunk, amely a csapatmunka révén támogatja az innovációt, a kreativitást és az eredményeket. Olyan vezetést gyakorlunk, amely tanít, inspirál, és a teljes részvételt és karrierfejlesztést támogatja. Ösztönözzük a nyílt és hatékony kommunikációt és interakciót.

Kiválóság

Folyamatosan késztetnünk kell egymást termékeink, eljárásaink és önmagunk fejlesztésére. Mindig arra kell törekednünk, hogy megértsük Ügyfeleink üzleti céljait, és segítsük őket ezen célok elérésében. Elkötelezettek vagyunk alkalmazottaink és Ügyfeleink különbözőségének tiszteletben tartása, a velük szembeni méltányos bánásmód, és az egymás iránti bizalom iránt.

Felelősségre vonhatóság

Teljesítjük vállalt kötelezettségeinket minden cselekedetünkért, és azok következményeiért személyes felelősséget vállalunk. Megteremtjük a folyamatos fejlődés üzleti magatartását, amely kultúránk szerves részévé válik.

Kiváló ügyfélszolgálat

Magunktól, egymástól és beszállítóinktól egyaránt megköveteljük a legmagasabb színvonalú munkavégzést, kiszolgálást és szolgáltatást, mert csakis ez lehet az alapja a hosszú távú, jó üzleti kapcsolatnak meglévő, és potenciális ügyfeleinkkel. A kiváló ügyfélszolgálat olyan értékünk, mellyel még inkább megkülönböztetjük vállalatunkat versenytársainktól.

Minőségpolitikai nyilatkozat

Napjainkban a minőség a piaci siker egyik kulcs tényezője. A folyamatosan változó gazdasági környezet napról-napra új kihívások elé állítja a SPIE AGIS Fire & Security Kft-t.

Ennek megfelelően elsődleges célunk, hogy tevékenységünk egyenletes és jó minőségével megfeleljünk az ügyfeleink igényeinek, a piaci és egyéb követelményeknek, folyamatosan törekedjünk tevékenységünk és szolgáltatásaink minőségének javítására, és ezzel a vállalat szolid egzisztenciáját hosszú távon biztosítsuk.

E cél megteremtésének érdekében ISO 9001 minőségirányítási rendszert működtetünk, és a következő minőségpolitikai jelmondatot fogalmaztuk meg:

SPIE - AHOL BIZTONSÁGOT NYÚJTHAT. MINDIG OTT.

Az ISO 9001 minőségirányítási szabványnak megfelelő irányítási rendszerrel elköteleztük magunkat a folyamatos fejlesztés stratégiája mellett, törekedve az ügyfelek igényeinek megismerésére, és arra, hogy ezen elvárásoknak minden tekintetben megfeleljünk.

Elkötelezettek vagyunk az objektív és szakmailag igényes munkavégzés mellett, illetve a minőségirányítási rendszer hatékonyságának folyamatos növelése iránt.

Ennek érdekében mérhető minőségi célokat tűzünk ki, ezek mérését, átvizsgálását rendszeresen elvégezzük.

Minőségpolitikai alapelveink:

  1. Az ügyfeleknek ígért szolgáltatási és termékminőséget minden egyes terület felelősségével kell tervezni – megteremteni – telepíteni – karbantartani – biztosítani.
  2. Minden egyes munkatárs gondolkodásának alapja és társaságunk határozott szándéka a szakmai és a minőségügyi folyamataink eredményességének jobbá tételére való állandó törekvés.
  3. Közös fáradozásunk célja a hiba nélküli teljesítés.
  4. A minőség előnyt élvez a határidővel és a költségekkel szemben.
  5. Magától értetődő a partneri együttműködés az összes ügyfelünkkel, és beszállítónkkal.
  6. Társaság minden tagjának, és alkalmazottjának ragaszkodnia kell a megfogalmazott minőségpolitikához és annak szellemiségéhez, a Minőségügyi Kézikönyv és a kapcsolódó dokumentumok előírásaihoz, valamint a célok megvalósításához.

 

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send