// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Sprinkler rendszer működés közbenA fixen telepített tűzoltó rendszerek segítségével lehetővé válik a tűzesemények automatikus detektálása és jelzése, amellyel egyidőben a védett terület tűzoltása is automatikusan megkezdődik. A SPIE AGIS Fire & Security a ma elérhető összes modern technológiát ügyfelei rendelkezésére bocsátja. Rendszereink közt megtalálja a hagyományos sprinkler rendszereket, a vízköddel- és habbal oltó rendszereket, de a mostanában egyre népszerűbb gázzal oltó rendszerek is megtalálhatóak kínálatunkban. Ezen rendszerek gyorsan és hatékonyan lépnek közbe egy tűzesemény során, miközben üzemeltetésük kifejezetten környezetbarát. Az alkalmazott rendszer típusa a helyszín és ügyfeleink igényének függvénye. Szakértelmünknek és évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a SPIE mérnökei képesek még a legbonyolultam rendszerek megtervezésére, telepítésére és karbantartására is.

Sprinkler rendszerek

Vízzel oltó sprinkler rendszerAzokon a területeken, ahol a tűzoltás során csak a tűzzel sújtott területeken akarjuk eljuttatni az oltóanyagot, a hagyományos vízzel oltó rendszerek jelenthetik a legjobb megoldást. Ezeket a rendszereket általában bevásárló központokba, raktárakba és ipari létesítményekbe kérik ügyfeleink az oltóanyag elérhetősége és a rendszer költséghatékonysága miatt

További információ...

Gázzal oltó rendszerek

Gázzal oltó rendszerekAmennyiben a védett berendezések, anyagok vagy más javak (pl. művészeti alkotások) értéke megköveteli, olyan tűzoltó rendszerre van szükség, amely nem tesz kárt a védett objektumban a tűzoltás során. Erre a feladatra találták ki a gázzal oltó rendszereket, melyeket gyakran alkalmaznak szerverszobákban, adatközpontokban, archívumokban és múzeumokban.

További információ... 

Aerosolos oltó rendszerek

FirePro aerosolos oltó rendszerAz oltórendszert kiemeli versenytársai közül, hogy használatával szinte bármilyen típusú védelmi feladat könnyedén megvalósítható, kezdve a teljes elárasztásos térvédelemtől a különféle helyi védelmi megoldásokig. Különösen alkalmas autonóm működésű oltórendszerek kialakítására akár tűzjelző rendszer nélkül is.

További információ...

Aquasys magasnyomású vizköddel oltó rendszer

AlagútA magasnyomású vízköddel oltó rendszerek az alkalmazott oltóvizet magas, 100 bar feletti nyomáson és speciális fúvókákon keresztül porlasztva juttatják a védett térbe. A technológia alkalmazásával az oltóanyag cseppmérete 1-5%-a a hagyományos sprinkler rendszerekhez képest.

További információ...

ANSUL R-102 konyhai és éttermi tűzoltó rendszer

ANSUL beépített tűzoltó rendszerAz ANSUL R-102 tökéletesen alkalmas és abszolút megbízható rendszer, ezért az építészek, vendéglősök és tűzvédelmi szakemberek kedvelt választása. Az éttermekben kialakuló tűz sok szempontból  veszélyes lehet. Észrevétlenül elkezdődhet egy serpenyőben, grillsütőben vagy szagelszívóban, és másodpercek alatt veszedelmes tűzbe boríthatja a konyhát, sőt az egész éttermet is.

További információ...

 
 

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send