// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

A vízzel oltó ún. sprinkler berendezések több, mint 120 éve a tűz kialakulásának korai szakaszában történő megfékezés egyik leghatékonyabb eszköze, személy- és környezetvédelmi szempontból pedig napjainkban is az egyik legáltalánosabban elterjedt tűz oltó rendszer.

A sprinkler berendezés a tüzet keletkezési helyén korlátozza és így a tűzoltó hatóságok számára is segítséget, gyors oltási sikert biztosít. A filmképző habanyagok adagolása kiterjeszti a sprinkler berendezések alkalmazási területét az ipar és kereskedelem szinte valamennyi veszélyeztetett területén.

Gyors reakciójú sprinkler fejek kifejlesztésével lehetőség nyílt szállodák, kórházak, sportcsarnokok, nyugdíjas otthonok hatékony védelmére.

Victaulic

Az 1952-ben alapított Victaulic vállalat vezette be elsőként az UL listázású tűz védelemben használatos tengelykapcsolókat. Mára már a Victaulic technológia magában foglalja teljes sprinkler fejek, tengelykapcsolók, csövek, szelepek, kiegészítők és eszközök, valamint csövek gyártáshoz szükséges technológiát, melyre a sprinkler oltás területén szükség van.

A Victaulic telepítésre alkalmas technológiája képes meggyorsítani az oltás folyamatát és ezáltal csökkenteni a sprinkler csövek telepítési kockázatait.

Nyitott szórófejes berendezések

A nyitott szórófejes oltó berendezéseket transzformátorok, vegyipari és olajipari berendezések védelmére alkalmazzák, döntően ott ahol nagy felületű tüzek kialakulásának veszélye áll fenn és a sprinkler berendezések hatékonysága már nem kielégítő.

A sprinklerrel ellentétben a nyitott szórófejek szekciókként lépnek működésbe, aktivizálásuk kézi úton vagy tűzjelző berendezés vezérlésével történhet. Az ipari alkalmazás területén kívül a szórt vizes oltó rendszerek színházakban a színpadok és a „vasfüggöny” védelmét biztosíthatják. A nyitott szórófejes megoldás hatékony tűzvédelmet nyújthat a kábelcsatornák rettegett „gyújtózsinór” hatása ellen, melynek során a űz a szomszédos üzemrészekre is átterjed.

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send