// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

ANSUL R-102 konyhai és éttermi tűzoltó rendszerAz ANSUL R-102 tökéletesen alkalmas és abszolút megbízható rendszer, ezért az építészek, vendéglősök és tűzvédelmi szakemberek kedvelt választása.

Az éttermekben kialakuló tűz sok szempontból  veszélyes lehet. Észrevétlenül elkezdődhet egy serpenyőben, grillsütőben vagy szagelszívóban, és másodpercek alatt veszedelmes tűzbe boríthatja a konyhát, sőt az egész éttermet is.

Az élet és a vagyontárgyak kockáztatása mellett komolyan elgondolkodtató tény, hogy sok étterem soha nem nyit ki egy nagyobb tűz után. Nemcsak a konyhát, hanem a teljes üzletet is tönkreteheti.

Védelem évtizedek óta

Az Ansul vállalat 1962-ben fejlesztette ki az első hatékony éttermi tűzoltó rendszerét. Az azóta eltelt években az egymást követő fejlesztések eredményeként az Ansul megoldása ipari szabvány lett. Az R-102 rendszernél nincs jobban ismert név a modern éttermi tűzvédelemben. Az Ansul R‑102 automatikusan érzékeli és elfojtja a tüzet az év 365 napjának bármely percében.

Ez a nedves rendszer különleges, alacsony pH-jú tűzoltószert alkalmaz, nem károsítja a berendezéseket és könnyen letakarítható. Az egyszerű és elegáns konstrukció miatt gyorsan és könnyen felszerelhető egyedi és többszörös rendszer konfigurációkban.

Az Ansul R‑102 rendszer az építészek, konyhatervezők, vendéglősök, tűzfelügyelők és a biztosítóintézetek kedvelt választása.

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send