// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Kantech KT-NCC-EU hálózati kommunikációs vezérlőA Kantech™ KT-NCC-EU az Ön hozzáférés-szabályozó rendszerét könnyebben kezelhetővé, könnyebben bővíthetővé és sokkal megbízhatóbbá teszi. A vezérlők és a szerver közötti számítógépes kapcsolat helyett az üzembiztos KT-NCC vesz részt a vezérlésben. Így kevesebb PC-t kell fenntartani, kevesebb operációs rendszert kell frissíteni és kevesebb vészhelyzetet kell kezelni.

A KT-NCC vezérlő beépített TCP/IP funkcióval rendelkezik, ezzel a jellemzővel Ön sok pénzt takaríthat meg, mivel elmaradnak azok a költségek, amelyek harmadik fél kommunikációs eszközének vásárlásával és karbantartásával, hálózatra csatlakoztatásával függenek össze.

A KT-NCC könnyen kommunikál bármelyik vezérlővel a Kantech portfolión belül, ezért rendkívül hatékony módja egy EntraPass Global Edition rendszer bővítésének.

Redundáns kommunikációs utak gondoskodnak arról, hogy ha a központi EntraPass szerverhez vezető út meghibásodna, akkor a KT-NCC automatikusan rácsatlakozik az EntraPass redundancia szerverre. Ez védi a fontos biztonsági adatokat és biztosítja az üzletmenet folyamatosságát.

További kiterjesztéssel a KT-NCC panelek olyan LED kijelzőkkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználó könnyen és gyorsan hozzáférhessen a rendszerállapothoz.

Az új funkcióknak köszönhető, hogy a KT-NCC vezérlőkre könnyű átváltani azEntraPassszerverről. Ezzel nagyon sok idő takarítható meg, mivel Önnek így nem kell egyenként frissítenie a vezérlőket és az is előny, hogy az új jellemzők és funkciók közvetlenül elérhetővé válnak.

A globális funkciók, mint például az anti-passback, az őrjáratok és a riasztási rendszerek kezelésének PC-ről KT-NCC panelre való átirányítása mind hozzájárul a nagyobb általános teljesítőképességhez.

A KT-NCC panelhez 12V/7Ah telepet használnak, amely legalább 4 órán át biztosítja a folyamatos működést, megakadályozza a futási idejű adatok és a globális funkciók elvesztését, amire teljes áramkimaradás esetén sor kerülhetne.

Az európai piac számára a Kantech a kiegészítőket illetően kisebb módosításokat hajtott végre, ehhez a KT-NCC-EU terméket kell megrendelni.

Jellemzők

  • A hatékony panel architektúra a megbízhatóság fokozása és a költségmegtakarítás érdekében eltünteti a PC-k egy rétegét
  • A beépített TCP/IP egység feleslegessé teszi külső hálózati kommunikációs eszköz használatát
  • Max. 128 vezérlőből álló bármilyen kombinációt (KT-300, KT-200 vagy KT-100) támogat
  • A kritikus adatok folyamatos védelméről beágyazott redundancia gondoskodik
  • A rendszerállapot gyors felmérését hétféle LED mód biztosítja
  • Írható firmware teszi lehetővé a gyors és kényelmes frissítéseket
  • A tartalék elem jól helyettesíti az univerzális tápfeszültséget (UPS)
  • Globális funkciók, mint pl. anti-passback, őrjáratok és riasztási rendszerek kezelése, minden eddiginél könnyebben végrehajthatók.

 

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send