// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Engedjék meg, hogy ebben a rovatunkban büszkén megosszunk Önökkel elégedett Ügyfeleink visszajelzései közül néhányat!

Converse Magyarországi Képviselet

Mivel több régiós boltban használtuk már az Agis rendszerét, ezért a nemzetközi tapasztalataink jó alapot adtak a bizalomhoz, mégis további kellemes meglepetés volt a magyar csapat professzionális, gyors és segítőkész hozzáállása. A rendszer kiépítésében messzemenőkig figyelembe vették kéréseinket, a márka specifikus elvárásait, és minden alkalommal rugalmasan reagáltak. Mind az áruvédelmi rendszer, mind pedig a vevőszámláló kamerás rendszere nagy segítséget nyújt a Converse bolt mindennapos üzemeltetéséhez.
 
Kalovits Gábor / Menedzser

MSCI

Kedves Tamás,

Tegnap a kollégáid elvégezték a beléptető alrendszer karbantartását is a megbeszéltek szerint. Szeretném kiemelni, hogy tegnap a kollégák nagyon jó munkát végeztek. Kifejezetten elégedettek vagyunk Csáki Attila szakmai hozzáértésével, ügyfélcentrikus hozzáállásával, kommunikációs stílusával és proaktivitásával.

Molnár Péter / Vice President Corporate Services

DHL Expressz Magyarország Kft.

Tisztelt Ügyvezető igazgató Asszony!

Ezúton szeretném megköszönni az auditra való felkészülésben nyújtott munkáját Zámbori Ákos és Csáki Attila uraknak, valamint a telephely rendszerének fejlesztésében és karbantartásában részt vevő szerződött prtnereknek az audit előtt végzett szakszerű tevékenységüket! Kérem, szíveskedjen köszönetemet továbbítani kollegái részére. Bízom abban,hogy a jövőben további közös sikereket érünk el.

Tisztelettel:
Imre Sándor / Biztonsági vezető

Crowd Mobile

Dear Gabor and David!

As I leave the company at the end of August, from now on, accomplishing this project will be Cristian Orasanu's responsibility by our side. I'm glad that we had the chance to work together, as my experience with AGIS Fire & Security was really positive. If anyone asks my opinion on installing a security system, I'll recommend to contact AGIS Fire & Security.

Best wishes,
Pika Gergő / Business Developer

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send