// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

A magasnyomású vízköddel oltó rendszerek az alkalmazott oltóvizet magas, 100bar feletti nyomáson,és speciális fúvókákon keresztül porlasztva juttatják a védett térbe. A technológia alkalmazásával az oltóanyag cseppmérete 1-5%-a a hagyományos sprinkler rendszerekhez képest. Ez a tulajdonság lehetővé teszi akár tizedannyi oltóanyag használatát, amely a helytakarékosság mellett jelentősen csökkenti a víz által okozott károkat is.

A magasnyomású vízköddel oltó rendszerek sikerrel alkalmazhatóak vízzel általában nem oltható anyagok (petrolkémiai folyadékok), valamint vízérzékeny terek (elektromos helyiségek, szerverek) oltására is. Általánosságban véve a vízköddel oltó rendszer minden, lánggal égő anyag oltására alkalmas.

A SPIE által telepített magasnyomású vízköddel oltó rendszerek a piacon egyedülálló módon rendkívül széles felhasználási területeken rendelkeznek érvényes minősítésekkel, valamint hitelesített tűzteszt eredményekkel.

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send