// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

A Sensormatic SmartEAS® megoldásait kiskereskedők részére ajánljuk. A SmartEAS®termékek lehetővé teszik, hogy kiskereskedelmi áruvédelmi eszközeiket ügyfeleink multifunkciós eszközzé, valós idejű üzleti intelligencia rendszerré alakítsák, mely hatékony eszköz lehet a veszteségmegelőzési stratégiákban.

Sensormatic SmartEAS vevőszámláló

A tipikus áruvédelmi riasztás azért következik be, mert egy lopásgátló eszközt (etikettet vagy cimkét) hatástalanítás nélkül kísérelnek meg átvinni az áruvédelmi kapukon. Az ilyen események bekövetkeztéről a legtöbb vállalatnál naplót vezetnek, melyet manuálisan vezetnek - ha nem felejtik el. A menedzsment számára ezek a naplók a legjobb esetben is csak homályos információt nyújtanak az áruvédelmi eseményekről és riasztásokról. Hogy a naplóban található adatokból értékes információt lehessen nyerni, tartalmukat összegezni és analizálni kell, azonban ezek az erőfeszítések annyi időt vehetnek igénybe, hogy a következtetés levonásának pillanatában az információ már elavult.

A SmartEAS® megoldás használatával az áruvédelmi események adatait automatikusan rögzíti a rendszer, a vállalat informatikai rendszerén keresztül azonnal továbbítja, melyeket így valós időben lehet grafikus, egyszerűen értelmezhető riportok segítségével értelmezni. A fontos eseményeket a rendszer automatikusan kiemeli, sőt, a riasztásokról azonnal SMS-t vagy egyéb üzenetet küld okostelefonra. Az adatokat bármilyen mélységben lehet összegezni, így nem okoz gondot az adatok üzlet, üzletlánc vagy akár vállalatni szinten történő elemzése sem

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send