// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Kantech KT-IP IP vezérlő modulA KT-IP (IP vezérlő modul) kiegészíti a Kantech termékcsaládot, gazdaságosan elérhető internet kapcsolatot biztosít a vezérlők KT-100, 200 és 300 sorozatai számára.

Ennél az architektúránál a távoli helyek szükségessé teszik távoli átjáró telepítését, hogy a vezérlő helyi ciklusa kezelhető legyen.  Míg ez a beállítás tökéletesen megfelelő nagyobb intézmények számára, addig a kisebb ügyfelek ezt a beállítást általában túl bonyolultnak és költségesnek tartják.

Jelenleg az egyesítők az említett probléma megoldására nem a megfelelő megoldást választják, amikor Lantronix UDS-100 szoftvert telepítenek. Ezzel az eszközzel az a gond, hogy a kombinált megoldás (UDS-10 & EntraPass átjáró) nem a megfelelő sávszélességet generálja; az ügyfél hálózatára a folyamatos lekérdezés és az átjáróból adatokkal túlzsúfolás jellemző. Az adatforgalom szintén biztosított.

Ezen kívül a biztonságtechnikai ágazat piaca egyre inkább eltolódik az „irányított hozzáférés-szabályozó rendszer” (MACs) alkalmazása felé. Ilyen körülmények között a kisebb és távoli helyeket (1 vagy 2 ajtó) az egyesítő kezeli egy központi helyről. Ennél a megoldásnál a hardver-költséget célszerű minimumon tartani.

Megjegyzés: a Kantech a VC-485 egységet ajánlja mindegyik helyhez. Ha adatvesztés lépne fel az egyik vezérlőnél, a VC-485 a többi vezérlővel továbbra is kapcsolatban marad

Jellemzők

  • Biztonságos adatátvitel 128-bit AES titkosításon keresztül, konfigurálva
  • Statikus vagy dinamikus IP cím kommunikáció használata a hálózaton keresztül szükséges minimális sávszélesség használata
  • Max. 512 IP link támogathatóEntraPass CorporateGateway átjárónként
  • IP linkenként akár 32 vezérlőt támogat
  • Kompatibilis az Entrapass Special Edition, Corporate Edition, Global Edition és Corporate Gateway szoftverrel
  • CE minősítéssel rendelkezik

KT-IP konfiguráció

AzIP link beállítása könnyű az EntraPass munkaállomás, web böngésző vagy KT-kereső segítségével. Legtöbb esetben az EntraPass szoftver automatikusan érzékeli és konfigurálja azIP linket a MAC cím használatával.

Hálózati architektúra

A következő diagram egy KT-IP rendszer tipikus elrendezését szemlélteti. Ennél az ajánlott elrendezésnél az EntraPass átjáró létrehozott egy IP kapcsolatot a KT-IP rendszerrel, így kézi utasításokat adhat és frissítéseket küldhet. A KT-IP műveleti üzeneteket küld az átjárónak. A KT-IP nincs hatással az RS-485 hálózaton belüli tevékenységekre. Egyetlen feladata az információ továbbítása a vezérlők és az átjáró között.

Kantech KT-IP IP vezérlő modul diagram

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: infohu@spie.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send