// only needs to be called once

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Általános információ: +36 (1) 430-3700 | Szerviz fax: +36 (1) 453-0358

Központi e-mail:  [email protected] | Szerviz e-mail:  [email protected]

Mivel foglalkozunk?

A SPIE AGIS Fire & Security a biztonságtechnikai rendszerek, megoldások és szolgáltatások széles skáláját nyújtja, legyen szó gyengeáramú, gépészeti biztonsági megoldásokról, csakúgy mint tűzoltó rendszerekről.

Magas szintű szakmai ismeret, változatos projektjeink során megszerzett több éves tapasztalat és a vezető amerikai Tyco vállalattal történő együttműködés fémjelzi a SPIE tevékenységét. Megoldásainkat úgy tervezzük meg, hogy minden lépésnél figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit.

Tovább

 

 

Kantech KT-NCC-EU hálózati kommunikációs vezérlőA Kantech™ KT-NCC-EU az Ön hozzáférés-szabályozó rendszerét könnyebben kezelhetővé, könnyebben bővíthetővé és sokkal megbízhatóbbá teszi. A vezérlők és a szerver közötti számítógépes kapcsolat helyett az üzembiztos KT-NCC vesz részt a vezérlésben. Így kevesebb PC-t kell fenntartani, kevesebb operációs rendszert kell frissíteni és kevesebb vészhelyzetet kell kezelni.

A KT-NCC vezérlő beépített TCP/IP funkcióval rendelkezik, ezzel a jellemzővel Ön sok pénzt takaríthat meg, mivel elmaradnak azok a költségek, amelyek harmadik fél kommunikációs eszközének vásárlásával és karbantartásával, hálózatra csatlakoztatásával függenek össze.

A KT-NCC könnyen kommunikál bármelyik vezérlővel a Kantech portfolión belül, ezért rendkívül hatékony módja egy EntraPass Global Edition rendszer bővítésének.

Redundáns kommunikációs utak gondoskodnak arról, hogy ha a központi EntraPass szerverhez vezető út meghibásodna, akkor a KT-NCC automatikusan rácsatlakozik az EntraPass redundancia szerverre. Ez védi a fontos biztonsági adatokat és biztosítja az üzletmenet folyamatosságát.

További kiterjesztéssel a KT-NCC panelek olyan LED kijelzőkkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználó könnyen és gyorsan hozzáférhessen a rendszerállapothoz.

Az új funkcióknak köszönhető, hogy a KT-NCC vezérlőkre könnyű átváltani azEntraPassszerverről. Ezzel nagyon sok idő takarítható meg, mivel Önnek így nem kell egyenként frissítenie a vezérlőket és az is előny, hogy az új jellemzők és funkciók közvetlenül elérhetővé válnak.

A globális funkciók, mint például az anti-passback, az őrjáratok és a riasztási rendszerek kezelésének PC-ről KT-NCC panelre való átirányítása mind hozzájárul a nagyobb általános teljesítőképességhez.

A KT-NCC panelhez 12V/7Ah telepet használnak, amely legalább 4 órán át biztosítja a folyamatos működést, megakadályozza a futási idejű adatok és a globális funkciók elvesztését, amire teljes áramkimaradás esetén sor kerülhetne.

Az európai piac számára a Kantech a kiegészítőket illetően kisebb módosításokat hajtott végre, ehhez a KT-NCC-EU terméket kell megrendelni.

Jellemzők

 • A hatékony panel architektúra a megbízhatóság fokozása és a költségmegtakarítás érdekében eltünteti a PC-k egy rétegét
 • A beépített TCP/IP egység feleslegessé teszi külső hálózati kommunikációs eszköz használatát
 • Max. 128 vezérlőből álló bármilyen kombinációt (KT-300, KT-200 vagy KT-100) támogat
 • A kritikus adatok folyamatos védelméről beágyazott redundancia gondoskodik
 • A rendszerállapot gyors felmérését hétféle LED mód biztosítja
 • Írható firmware teszi lehetővé a gyors és kényelmes frissítéseket
 • A tartalék elem jól helyettesíti az univerzális tápfeszültséget (UPS)
 • Globális funkciók, mint pl. anti-passback, őrjáratok és riasztási rendszerek kezelése, minden eddiginél könnyebben végrehajthatók.

 

Kantech KT-300 intelligens vezérlőAKT-300EU-t úgy tervezték, hogy a hozzáférés-szabályozás és a pont-monitorozási alkalmazások legszigorúbb követelményeinek is megfeleljen.

Az AKT-300EU két ajtót vezérel és könnyen csatlakoztatható akár több ezer ajtót vezérlő hálózathoz. Az AKT-300EU egység tartalmaz egy kiterjesztő modult is. AKT-300EU mindegyik lezáró kimenetnél akár 500mA-t biztosít 12VDC egyenáram mellett.

Jellemzők

 • Két kártyaolvasó hálózatba kapcsolt vezérlő beépített tartalék elemmel (PSU)
 • Frissítő firmware közvetlenül a rendszer munkaállomásról
 • Gyors adatátvitel, max. 115.200 baud
 • Menetkész, DIP kapcsolóra vagy jumperra nincs szükség a beállításhoz!
 • 5V és 12V kártyaolvasó feszültség
 • Input- és output-kiterjesztésű modulok
 • Max. 500mA 12VDC minden lezáró kimenethez

Hiba és hibajelentés

AKT-300EU állandóan ellenőrzi az elem állapotát és“Lowbattery” vagy „No battery” állapotjelentéseket küld a rendszernek. Egy magától visszaálló PTC segítségével minden kimenet külön védettséggel rendelkezik zárlatokkal és áramlökésekkel szemben. A lezáró eszközök ellenőrzése zárlatra vagy megszakított áramkörre szintén folyamatos.

Beépített Combus kiterjesztés

AKT-300EU támogatja a kiterjesztő modulokat, így az „idő és jelenlét” funkcióhoz bemenetek, kimenetek és LCD időjelző adható hozzá.

A Kantech hatékony integrált hozzáférés-szabályozási és digitális videó lehetőséget kínál EntraPass hozzáférés-szabályozó szoftverje és az American Dynamics Intellex® digitális videó menedzsment rendszer segítségével.

A könnyen kezelhető EntraPass interfész és az Intellex lehetőség kombinálásával ez az integrált megoldás új normát állít a biztonsági célú videó-alkalmazást használók elé. Az ügyfelek így valós idejű videót figyelhetnek meg folyamatosan, a hozzáférés-szabályozó rendszeren keresztül, ezen kívül a felvett videókat tudják lejátszani. Ez a megoldás jelentősen növeli a biztonságot azáltal, hogy kapcsolatot létesít a hozzáférés-szabályozási események és az odaillő videoklipek között, lehetővé teszi, hogy a biztonsági személyzet videókkal tudja igazolni az esetleges szabálytalanságokat, biztonságot megzavaró eseményeket. Ennek az integrált megoldásnak a hatékonysága tovább növelhető, ha az EntraPass Video Vault™ terméket is igénybe veszik, ez utóbbi lehetővé teszi, hogy a felhasználó automatikus archiválást és jelszóval levédett videoklipeket érjen el az EntraPass rendszeren keresztül.

kantech-entrapass-video-integracio

Jellemzők

 • Valós idejű dinamikus grafika
 • 8 felhasználónak definiálható asztalok
 • Valós idejű videó monitorozás
 • Dome vezérlés
 • Automatikusan archivált videóklipek
 • Tökéletes hozzáférési esemény/CCTV integráció

Emeltszintű videó-integráció

Az American Dynamics Intellex lehetőséggel bővített integráció valós idejű videó-monitorozást és a felvett videók lejátszását biztosítja. A videó funkció hozzáférési eseményekhez csatolható és 1-16 kamerával felvételek készíthetők, mégpedig különböző Intellex egységekből egyszerre. Különféle nézetek (1x1,2x2,3x3 és 4x4 mód), bármilyen riasztásból lehívott beállítások, sorozatok és dome vezérlés is elérhetők az EntraPass szoftver segítségével. Az összes kamera közvetlenül lehívható az alaprajzról, ehhez egyszerűen csak kétszer rá kell kattintani a kamera ikonra.

EntraPass Video Vault opció

Automatizált archiválást végezhet videoklipjei között az EntraPass Video Vault funkcióval. Ha telepíti saját rendszerének hálózatára, az EntraPass Video Vault lehetőséget kínál arra, hogy videoklipjeit manuálisan és egyenként elmenthesse. Egyszerűen csak előre kell definiálnia csoportokat videoklipjeihez (pl. felfeszített ajtó, elutasított kártya) és a Video Vault program máris elmenti az összes videót a kívánt csoport szerint, attól függően, hogy melyik ütemezést választotta. Előre kijelölheti azt is, milyen típusú fájlban (KVI, KVA, IMG vagy AVI) szeretné menteni klipjeit. Ha .KVI vagy .KVA típust választ, kijelölhet jelszavas védelmet. Videoklipjeihez ikonok helyett miniatürizált .BMP képeket is használhat. Válassza ki az első képkockát (előriasztási felvételből kiemelve), az esemény keretét (amelyik egybeesik a riasztás pontos idejével), vagy bármilyen más adatkeretet a kiemelt klipen belül. A Video Vault funkció kapcsolható az Ön által kiválasztott Intellex egységek bármelyikéhez, így integrálható saját EntraPass rendszerével és archiválhatja azt a videót, amelyiket importálja azok közül a 24 digitális tárolóeszköz valamelyikére.

A Kantech EntraPass Corporate Edition hatékony, többfelhasználós hozzáférés-szabályozó rendszer, nyújtja a kívánt jellemzőket még a legigényesebb alkalmazásoknál is. A szoftver könnyen alkalmazkodik a növekvő üzleti igényekhez, a felhasználók egy egész épület biztonságát kezelhetik, vagy többszörös távoli hozzáférésük lehet egy hálózatról.

Az EntraPass Corporate Edition telepítése rendkívül könnyű. Az ExpressSetup automatikusan definiálja a szükséges rendszerkomponenseket. Ez az innovatív jellemző csökkenti a rendszer konfigurálásához szükséges időt és kiküszöböli a rendszerhibákat.

Az EntraPass Corporate Edition osztású rendszer-architektúra támogatja a távoli hozzáférésű helyeket közvetlen kapcsolatokon, tárcsázható modemeken és Kantech IP linkre (vállalati átjáró használata) épülő TCP/IP kommunikációs szervereken keresztül. A Kantech IPLink megbízható összeköttetést biztosí t128-bit AES titkosító vonalon keresztül.

Az IPLink a hálózati infrastruktúra szempontjából is előnyös, mivel a hálózaton keresztül csak a szükséges információcsere megy végbe, így a hálózati adatforgalom minimális szinten tartható.

Az EntraPass az American Dynamics Intellex®  digitális videó menedzsment rendszerrel és az American Dynamics EDVR digitális videó-felvevővel van összevonva. Ez a videó-kombináció jelentős mértékben növeli a biztonságot, mert a felügyelt terület vizuálisan figyelhető meg, és lehetővé teszi, hogy a biztonsági személyzet a hozzáférés-szabályozó alkalmazásból bármelyik videóklipre közvetlenül rákapcsolódjon.

Kantech EntraPass™ Corporate Edition

Jellemzők

 • Akár 20 munkaállomást támogat és több ezer ajtót vezérel. American Dynamics™ digitális videó menedzsment rendszerekkel összevonva működik.
 • Támogatja a Kantech™IP linket, amely biztos IP megoldást ad ahhoz, hogy hozzáférés-szabályozó rendszere még hatékonyabban és biztonságosabban működjön hálózaton keresztül
 • Az EntraPass munkaterületek lehetővé teszik annak ellenőrzését, amit az operátorok a felhasználói jogosultság alapján látnak
 • A frissítő kártya gyorsan és biztonságosan regisztrál az új EntraPass web-állomással
 • Kijelez élő videót, lejátszik felvett videót, küld, naplóz és elmenti az eseményeket.
 • Nyolc operátor-konfigurálható asztal korlátlan interaktív alaprajzzal biztosítja a tökéletesen testre szabott élményt mindegyik munkaállomás részére
 • Interfész lapozó rendszerrel, HVAC rendszerekkel és több más innovatív SmartLink jellemzővel
 • Integrált jelrendszer megoldás
 • Lift vezérlés legfeljebb 64 ajtóhoz
 • Hálózat kész architektúrák teszik lehetővé a távoli helyek könnyű kezelését.
 • Támogatja a távirányítást központi monitorozó állomásokról (irányított hozzáférés-szabályozás)
 • Redundancia szerver és kártyás átjáró (Oracle/MSSQLHR interfész) gondoskodik arról, hogy a kritikus adatok még kommunikációs hiba esetén is biztonságban legyenek (külön rendelésre)

Biztos és gazdaságos hozzáférés-szabályozás

Az EntraPass támogatja a Kantech IP linket, amely biztos és gazdaságos lehetőséget nyújt az Ön hozzáférés-szabályozó rendszerének hálózaton keresztül történő irányításához. Az IP link kezeli az ajtóvezérlők lekérdezését és csak akkor cserél információt az EntraPass Corporate Edition egységgel, ha valamilyen esemény történt. Ez jelentősen csökkenti azt a sávszélességet, amely ahhoz szükséges, hogy az Ön ügyfelei a hozzáférés-szabályozó rendszerüket hálózaton keresztül irányíthassák. Az IP link 128-bit AES titkosítást használ, hogy kommunikáljon azzal a rendszerrel, amely biztos adatcseréről gondoskodik, amikor Interneten keresztül használják.

Egyszerű és tökéletes rendszergazdálkodás

Az EntraPass munkaterületek az EntraPass rendszer testre szabott nézeteit biztosítják az operátor hozzáférési jogosultsága alapján. Mindegyik munkaterület létrehozható és definiálható a különféle eszközök – átjárók, helyek, ajtók, relék stb. – segítségével és mind konfigurálható annak beazonosítására, hogy az operátor az EntraPass rendszer mely területeihez (mint pl. munkaasztal kijelző, kártyamezők stb.) férhet hozzá és melyeket tekintheti meg. A munkaterületek engedélyezik Önnek az EntraPass rendszer különböző nézeteinek létrehozását, amelyek elmenthetők és másutt is alkalmazhatók.

Ez a jellemző azt is lehetővé teszi az operátor számára, hogy létrehozza és tovább finomítsa saját nézeteit, s így kiszűrhesse azokat a komponenseket, amelyek a mindennapi műveletekhez nem szükségesek. Az operátor létrehozhat, menthet és újrahasználhat ideiglenes munkaterületeket. Ez a jellemző minden olyan esetben hasznos, amikor ismétlődő műveletet kell végezni a rendszeren, például jelentések készítésekor.

A munkaterületek alkalmazhatók asztalokhoz is, ha pontosan meg akarja állapítani, milyen események és üzenetek jeleníthetők meg egyes PC-k kijelzőjén. Telepítő használhat ilyen munkaterületet az operátor munkaterületén kívül, ha ügyfél-telepítés közben kell üzeneteket kiszűrni.

Kártyás regisztrálások távkezelése

EntraPass web-állomás használatával könnyű kezelni a kártyás felvételeket a web-hálózaton keresztül. Az opcionális web interfész távoli hozzáférést tesz lehetővé, hogy létrehozhasson, módosíthasson és törölhessen felvételeket anélkül, hogy további munkaállomásokat telepítene és üzemeltetne.

SmartLink az egyszerű és fejlett rendszerért

A SmartLink olyan alkalmazás, amely harmadik fél számára tesz lehetővé használatot vagy adatbázist kapcsol össze automatikusan azEntraPass rendszerrel. A SmartLink beépített makrókkal segíti Önt a leggyakrabban igényelt integrált alkalmazások (pl. CCTV multiplexer, lapozó rendszerek, automatizált levelező rendszerek, HVAC rendszerek stb.), ha RS-232 csatlakozót vagy hálózati kapcsolatot használ a rendszer és harmadik fél eszköze között.

Fejlett rendszer integrációnál a SmartLink adatcserét engedélyez olyan szoftver-alkalmazásokkal, mint pl. idő és szolgálat, jelrendszer, humánerőforrás menedzselése, hallgató-nyilvántartás és más hasonló Ethernet, RS-232 port, API vagy DLL kapcsolaton keresztül. Ezáltal teljes és valós idejű adatcsere valósítható meg a rendszerek között, nincs szükség kettős adatbevitelre.

A videó-integráció előnyei

Az American Dynamics Intellex digitális videó-kezelő rendszerrel való integráció valós idejű monitorozást tesz lehetővé, valamint a kritikus hozzáférési események felvett videója is lejátszható. A videó összeköthető a hozzáférés-szabályozás eseményeivel és felvételek egyidejűleg több Intellex egységről készülhetnek. Beállítások, sorozatok, dome vezérlés, valamint1x1,2x2,3x3, és 4x4 nézetek érhetők el az EntraPass szoftver segítségével. Az összes kamera lehívható közvetlenül az alaprajzról, ha kétszer rákattint a kamera vagy dome ikonra. Esetleg válassza az American Dynamics EDVR digitális videó felvevőt, amely ügyfeleinek integrált videó megoldást nyújt kitűnő jellemzők mellett és kedvező áron, de nem a képminőség rovására.

EntraPass Video Vault

Ha telepíti hálózatára, akkor az opcionális EntraPass Video Vault azt a lehetőséget kínálja, hogy a videoklipeket egyenként, manuálisan tudja menteni. Egyszerűen előre definiált csoportok állnak rendelkezésre az Ön videoklipjeihez (pl. felfeszített ajtó vagy elutasított kártya) és az EntraPass Video Vault elmenti azokat a megfelelő csoporthoz attól függően, hogy melyik ütemezést választja. Azt is előre kijelölheti, hogy milyen fájl típusban szeretné menteni videoklipjeit (pl. KVI,  KVA,  IMG vagyAVI) és azt is megteheti, hogy a kiválasztott KVI vagy KVA fájlokhoz jelszavas védelmet rendeljen hozzá. Úgy is rendezheti videoklipjeit, hogy a szokásos ikonok helyett miniatürizált BMP képek legyenek láthatóak.

Redundancia szerver

Az EntraPass Corporate Edition kínál egy opcionális, tükrözött adatbázissal kiegészített redundancia szervert is, ezzel megfigyelheti az adatforgalmat primer EntraPass szerverén és létrehozhatja a rendszer-adatbázis valós idejű másolatát. Ha a primer szerver meghibásodna, a tükrözött adatbázis automatikusan elindítja a redundancia szervert, amely támogatja a primer szerver összes jellemzőjét és alkalmasságát. Ha a primer szerver visszatér on-line módba, akkor az összes archív mentés összeadódik és/vagy a teljes adatbázis átmásolható a redundancia szerverről.

Irányított hozzáférés-szabályozás

Számlakezelő program hozzáadásával az EntraPass web-állomás és a KantechIP link támogatja az EntraPass lehetőséget, így nagy teljesítményű, irányított hozzáférés-szabályozási megoldást nyújt, amely ideálisan alkalmas központi monitorozó állomásokhoz, ahol költséghatékony opciót keresnek ügyfeleik számára.

Az EntraPass egy egész sor fejlett megoldást támogat, így például a központi monitorozó állomások kínálnak hozzáférés-szabályozást, videó-felügyeletet, behatolás-jelzést és biztonsági irányítást (őrjáratok, videó távirányítás, videó/riasztás ellenőrzése, igazolása). Ezekkel a fejlett jellemzőkkel a Kantech EntraPass megoldás könnyen ad nagy teljesítményt és előnyöket a monitorozó állomások és ügyfeleik részére.

Alaprendszer diagram

Az EntraPass Corporate Edition teljes körű, többszörös munkaállomás lehetősége hozzáférés-szabályozás telepítéséhez, legyen akár egy, akár több ezer ajtóról szó. Ez a bevált platform átjárónként legfeljebb 544 helyet támogat (32 lokális és 512 távoli), ezen kívül teljesítmény és elérhetőség között hálózati környezetben a legtökéletesebb egyensúlyt biztosítja. Az EntraPassCorporateEdition kompatibilis az ajtóvezérlők teljesKantech-vonalával, ennek megfelelően ciklusonként 32 vezérlővel konfigurálható, illetve átjárónként 17.408 vezérlővel.


Kantech EntraPass™ Corporate Edition

Nyitás az univerzális biztonság felé.

Jellemzők

 • Flash memória programozhatóságaKantech KT-100 mini ajtóvezérlő
 • Nagy adatátviteli sebesség: max. 115,200 baud
 • Hibajelentés
 • Rövidebb telepítési idő
 • Interfész külső riasztási rendszerrel

Hálózat-kész

Az EntraPass Corporate Edition rendszer architektúra TCP/IP protokoll, kommunikációs szerverek vagy tárcsázható modemek segítségével támogatja a távoli helyekre történő csatlakozást.

Flash memória programozhatósága

A KT-100 vezérlő firmware programját flash memória tárolja, hogy feltölthető legyen a munkaállomásról anélkül, hogy a memória-chipeket cserélni kellene. A flash memória használatával a biztonsági szolgáltatók is időt takarítanak meg azáltal, hogy a rendszert PC-ről lehet frissíteni és ilyenkor nem kell minden vezérlővel külön foglalkozni.

Hibajelentés

Állandó felügyelet kíséri figyelemmel az egység áramforrását és azt is ellenőrzi, hogy rövidzárlat vagy megszakadt áramkör nem befolyásolja-e a reteszelő eszközt. Ellenőrzi az összes készüléket bármilyen üzemzavarra vagy változásra, míg az önmagától visszaálló PTC a kimeneti feszültséget rövidzárlatokkal és hirtelen áramlökésekkel szemben védi.

Rövidebb telepítési idő

Ha az ajtó védett oldalára szereli fel, a telepítéshez kisebb kábelhossz is elegendő. A beállításhoz nincs szükség DIP kapcsolóra vagy jumperre. 2 kártyaolvasóhoz (bejárat/ kijárat), zárhoz, nyitásérzékelőhöz és kilépés érzékelőhöz csatlakozókkal rendelkezik. A felszerelése könnyű: ráhelyezhető egyszerűen egy szerelő hátlapra (süllyeszttett szerelés) vagy külön e célra tervezett, speciális hátlapú dobozra.

Interfész külső riasztási rendszerrel

A telepítők regisztrált felhasználókat jelölhetnek ki, akik külső riasztási rendszer élesítéséhez vagy deaktiválásához engedéllyel rendelkeznek. TCP/IP interfész egység használatával a KT-100 csatlakoztatható LAN/WAN hálózatra (Kantech EntraPass Corporate Edition több felhasználós beléptető rendszer szoftvere segítségével)

Kantech KT-100 mini ajtóvezérlő logikai ábra

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

Inergen palackok

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: [email protected]

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send